Workspace - 20 okt 2021

Staat de ultieme Zoom vergaderzaal bij Ageas?

SHARE

Ageas 1280x491Waar ter wereld Ageas ook actief is, het heeft steeds één belangrijk doel voor ogen: klanten gemoedsrust bieden wanneer ze die het meest nodig hebben. Als verzekeraar en "Supporter of your life" willen ze in de eerste plaats klanten op elk moment in hun leven helpen om de risico's te beperken die verbonden zijn aan eigendom, ongevallen, leven en pensioen.

BIS|Econocom mocht een high-end boardroom uitwerken voor Ageas te Brussel en dat werd een variant van het Nova concept. Een maatwerk tafel voor 20 personen met Videoconferencing en ingebouwde retourmonitoren met camera’s. Het Nova concept werd ook hier volledig aangepast aan de noden van de klant. Zo kan men eenvoudig de content weergeven waarover vergaderd wordt, en dat terwijl je de sprekende partij recht in de ogen kijkt.

Een maatwerk tafel voor 20 personen met Videoconferencing en ingebouwde retourmonitoren met camera’s.

Het geluid wordt subtiel versterkt waardoor het lijkt alsof je vlak naast elkaar zit. Deze boardroom ademt multimedia. Ageas kan op verschillende manieren intern & extern collaboreren. Via een 85” interactief scherm wordt regelmatig gewhiteboard. Indien gewenst kan deze content worden doorgestuurd in een call.

Ageas-tafel-1280x491

Ageas gaat voluit voor Zoom rooms, dit vormt de basis voor externe calls. Daarnaast kan ook via SIP en zelfs de klassieke PSTN lijn worden gebeld. Het presenteren kan ook op verschillende manieren, centraal staat de Barco Clickshare 200+ waarbij je zowel met de dongels als rechtstreeks Miracast kan connecteren. In de Novatafel hebben we 4 tafelaansluitingen voor laptops ingebouwd met als hoofddoel content bedraad te delen. Voor zware grafische toepassingen en snel bewegende beelden blijft dit de beste manier zonder enige vorm van latency.

Crestron, BOSE en Dali tot een mooi samenhangend geheel gebracht

De volledige zaalsturing loopt via een Crestron bedieningspaneel, dit werd ook helemaal op maat ingericht met onder andere een DALI sturing, lichtsturing en zelfs gordijnsturing. Alle audio wordt verzorgd door BOSE, meer bepaald het nieuwe Edgemax systeem.

Ageas-bose-1280x491

Dit zijn speakers die in het plafond worden gemonteerd maar via weerkaatsing overkomen als front speakers. Je ziet de luidsprekers dus niet, maar de audio komt wel zeer kamervullend over, en nog belangrijker: vanuit de richting van de spreker.

4 maanden geleden vond de officiële opening plaats van deze future-proof meetingroom. Wij waren erbij en zagen dat het goed was! We willen iedereen bij Ageas bedanken dat ze voor BIS|Econocom hebben gekozen. Ons team vond de samenwerking bijzonder aangenaam en het project zeer uitdagend.

Gerelateerde artikelen

finance 350x256

Workspace

De toekomst van finance is hybride. Hoe maakt u er een succes van?

Met contactloos betalen en mobiele apps gaat innovatie in de financiële sector snel. Hoe blijft u als organisatie up-to-date met de nieuwste trends ...

LEES MEER +
product as a service 350x256

Workspace

As-a-service: boekhoudkundige nachtmerrie voor CFOs of haalbare kaart?

Steeds vaker vragen klanten een as-a-service aanbod, een product met bijhorende set aan diensten met gespreide betalingen. Wat als jouw klant met ...

LEES MEER +