Workspace - 14 sep 2020

Klaar voor het hybride kantoor?

SHARE

Smartbuilding-1291x491

We zijn blij dat we weer meer collega’s op kantoor kunnen ontmoeten. Maar voorlopig gaan we nog niet terug naar wat we gewend waren. Het aantal werkplekken is in veel kantoren drastisch teruggeschroefd, soms met wel 70-80 procent, waardoor de verhouding tussen thuiswerken en werken op kantoor definitief veranderd lijkt. Het beheer van werkplekken, vergaderzalen en bezoekers wordt plots onmisbaar voor (alle?) organisaties. Daarom hebben we dit portfolio sterk uitgebreid met verschillende mogelijkheden en smaken voor grote én kleine organisaties.

Efficiënte ontzorging met één digitaal platform:

  • Roombooking: Check de beschikbaarheid van een vergaderzaal en boek deze binnen enkele seconden. 
  • Deskbooking: Controleer in één oogopslag de bezettingsstatus van werkplekken en boek er binnen enkele seconden één.
  • Digitale receptie: Digitale zelfregistratie zorgt voor een professionele en moderne registratie van bezoekers. Conform GDPR-wetgeving. Zo kan uw receptionist(e) zich blijven richten op zijn of haar kerntaken of worden onbemande recepties mogelijk.
  • Wayfinding: Met deze module wordt gevisualiseerd in welke richting de vergaderzalen zich bevinden en welke komende vergaderingen zijn gepland. Zo vinden bezoekers en medewerkers snel hun weg door het gebouw.
  • Uitgebreide analytics: De bijhorende reporting-tool biedt u inzage in de bezettingsgraad van de werkplekken en vergaderzalen. Hieruit blijkt misschien dat minder vaste werkplekken nodig zijn maar meer flex-desk, huddle rooms of vergaderzalen.
  • Geschikt voor aanschaf of gebruik

Er zijn diverse mogelijkheden om een vergaderzaal of flexplek te reserveren: direct via een online platform, via Outlook plugin, of rechtstreeks via een kiosk.

Gobright-1291x491

Ervaar het allemaal van dichtbij in het kantoor te Mechelen. Neem vrijblijvend contact op met ons.

Book your safe visit here

Gerelateerde artikelen

circu banner

Workspace

Product lifecycle: Hoe de economische waarde van aankopen verlengen

In deze laatste blog in onze reeks over veranderende aankoopmodellen en met name de impact van device-as-a-service op ‘purchasing’, bekijken we de ...

LEES MEER +
homeworking furnitures 350x256

Workspace

Structureel telewerk: werkgeversinterventies uitgebreid tot ergonomische oplossingen

Het nieuwe normaal, hybride werk, nwow@home… Hoe we het ook noemen, het thema van de herinrichting van de werkomgeving – en de uitbreiding ervan tot ...

LEES MEER +